31 mars 2009

The tree less saddle

Cheyenne-sal_20080831_004

The Barefoot Cheyenne saddle. 4 kg’s and in different sizes.

Monami just love it.

5 kommentarer:

Esther Garvi sa...

Hej! Inte visste jag att du hade ett sånt hästintresse också, vad roligt!! Sadeln ser härlig ut. Fanns det en särskilt tanke med att köpa just Barefoot Cheyenne? Hade planer på att köpa en bomlös till min häst Arwen (Sahara är Anettes häst) som jag tycker har fått en känslig rygg. Jag förväntar mig ingenting annat eftersom hästar här blir inridna vid ett års ålder, vilket är varför vi satsar helhjärtat på Arwen och Saharas avkommor (Isolde & Kalahari).

Elisabeth's bright side sa...

Hei Esther, min datter er medfødt hesteinteressert og har 6 araberhester inklusive mine to. Hun bruker ikke bitt, ikke sko og egentlig ikke sal. Unntatt sal på Nyte Dreamer. Så er det meg som har begynt å ri i din fars alder og jeg veier 80 kg og Monami og de andre har ganske spisse rygger. Spanske saler er støe tenkte vi og så datt vi over Equitopia, http://www.planet-equitopia.com som har alt om naturlig hestehold og utstyr og jeg abonnerer på nettmagasinet deres.

diane sa...

Great photos on your blog. Thanks for visiting.

Arija sa...

Elisabeyh, our farm is in South Australia so you can see Galahs here everywhere.

Esther Garvi sa...

Berberhästarna har också oerhört slanka ryggar men det ser ut som att våra andra generations föl kommer att bli både högre och bredare. De går bara inte att jämföra med jämngamla föl från bushen!

Blog Widget by LinkWithin